Özelleştirilmiş Promosyon Çanta Çeşitlerimiz

Promosyon çanta çeşitleri

Kötü İşlevsiz Plastik alışveriş çantası

Plastik taşıma çantası artık kimsenin arkadaşı olmadığı için ömür boyu çanta , katlanabilir çanta veya yeniden kullanılabilir alışveriş çantası adı verilen çevre dostu bir seçeneğin yolunu açtı . Bağımsız perakendecilerin daha düzenli bir şekilde teşhir edilmesi için fırsat yarattı ve bu da avantajları var.

Ömür boyu çanta , promosyon baskılı pamuklu bez çanta , baskılı veya işlemeli jüt çanta , el çantasında saklanabilen katlanabilir bir çanta veya yiyecekleri güvenle taşıyabilen büyük bir soğutucu çantayı içeren bir dizi çanta stilini kapsar . eve saklayın.

Bu promosyon çantalarını özelleştirme yeteneği , tedarikçi veya perakendeci için bir avantaja sahiptir, çünkü logoları, marka renkleri veya promosyon mesajlarının, ürünlerin bir kez alınıp eve götürülmesinden daha fazla paylaşıldığı anlamına gelir. Yaramaz adımda oturan plastik taşıma çantası için yaşasın.


 İki Tonlu Bez Çanta

Promosyon çanta fikri işte başka bir benzersiz seçenek. Bu iki tonlu kanvas çanta, gerçekten birinci sınıf görünen ancak makul bir fiyata gelen bir çantadır. Yüzde 100 doğal pamuktan üretilen bu 12 onsluk çanta, kontrast oluşturan kendinden malzemeli el kayışları, fermuarlı bir kapama ile yapılmıştır ve hiçbir tehlikeli kimyasal madde içermeyen AZO içermez. Bu çanta etkinlikler veya okullar için harika. Öğrenciler bunu kampüste taşımayı sevecek, etkinlik katılımcıları ise tüm etkinlik materyallerini düzenli tutmak için markalı bir çantaya sahip olmaktan memnun kalacaklar. Doğal ve siyah veya doğal ve lacivert arasından seçim yapın. Ve aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli farklı baskı tekniği seçenekleriyle özelleştirilmiş bir logo eklemeyi unutmayın. 

Özelleştirilmiş konferans çantaları

Bu yararlı arkadaş genellikle kayıt masasında veya bir etkinliğin girişinde verilir. Güvenilir markalı sırt çanta, festival ve diğer birçok büyük etkinlik tarafından tercih edilmektedir. Diğerleri arasında , ön taraftaki geniş baskı alanında veya bir vücut boyunca oturan kayış boyunca markalanmış bir postacı çantası bulunur. Etkinliklerde hediyeleri taşımak için kullanışlıdır, etkinlikten sonra da kullanılma potansiyeline sahiptir.

Markalı ürün çantaları

Bu çok yönlü bir çantadır ve markalı ayakkabı toz kılıfları , özel antrenör çantaları, mücevher poşetleri, gıda ambalajları, oyuncak poşetler vb. Dahil olmak üzere birçok ürün çeşidi için kullanılabilir . Kullanışlı ve iyi yapılmış bir ürün torbası yanı sıra defalarca kullanılabilir sunuyoruz bir ürüne lüks bir his. Bir ürünün harici ambalajı genellikle atılır, ancak kendi saklama çantasıyla gelen bir ürün genellikle içinde saklanır.

Özel Bez Çantalarla Marka Bilinirliğini En Üst Düzeye Çıkarın

Şimdiye kadar kafanız muhtemelen fikirlerle dönüyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı stille, gerçekten herkes için bir şeyler var. Hedef alıcınızın kim olduğunu ve neye değer verdiklerini iyice düşünün. Çevre dostu malzemelerden yapılmış yüksek kaliteli bir çantayı beğenecekler mi? Ya da ofis için mükemmel, çok yönlü, iş tarzı bir çanta. Promosyon bez çantalar bilinçli olarak seçildiğinde, herhangi bir şirket veya kuruluş üzerinde cesur bir etki yaratabilir.

Diğer Blog Yazılarımız 

KONFERANSLAR İÇİN DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ÇANTALARI

SPOR ÇANTASI ALIRKEN ARANACAK ŞEYLER

EN ÇOK SATAN SOĞUTUCU ÇANTALARIN ÖZELLİKLERİ

Yorumlar

Popüler Yayınlar