Konferanslar İçin Dizüstü Bilgisayar Çantaları

Türkiye'de festivaller büyük bir olay. Hemen ardından diğer ülkeler de benzer çizgilerde sanal festivaller başlattı. Artık COVID merkez sahneyi işgal ederken, yaşam tarzımızın tamamen elden geçirilmesi var ve toplum içinde buluşmaktan korktuğumuzda iş sürekliliğinin tek yolu sanal konferanslar yapmaktır. Buradaki tartışma konumuz, üniversitelerin stratejik promosyonlarla nasıl evrensel çekicilik yaratabileceğidir.


Gösteriyi yürütmek için kaçınılmaz bir uygulama haline geldiği için üniversiteler bir süredir sanal konferanslar yapıyorlar. İnsanlar bu günlerde giderek daha meşgul hale geldikçe, uzun süreli seyahat zaman alıcı bir olaydır. İkincisi, üniversitelere gitmek ve üniversitelere yakın kalmak ve bir konferansa katılmak maliyetli bir mesele olduğu için para tasarrufu yapmakla da ilgilidir. Evet, maliyet düşürmeye çok önem veriliyor çünkü giderler artıyor ve gelirler azalıyor. Bu, eğitim sürecini durdurabileceğimiz veya hep birlikte öğrenebileceğimiz anlamına gelmez. Öte yandan, maliyetlerden tasarruf ettiğimiz ve hakkımızı aldığımız ucuz bir mesele haline getirme girişimidir.



Özel Dizüstü Bilgisayar Çantaları


Mevcut ihtiyaçları karşılamak

Üniversiteler sanal konferanslar yoluyla eğitim veya özel öğrenim maliyetlerini düşürebildiklerinde, kilit altında kalan öğrenciler yeni bir yaşam süresine sahip olurlar. Evet, ev hapsinden ve angarya işlerinden kurtulmanın bir yolu, ünlü bir üniversitesiteden iyi bir ders almaktır. Her yaş grubundan sürekli öğrenenlerin yanı sıra öğrencilerin de COVID'in iş değerini artırmaları için bir olasılık oluşturduğunu düşünmeleri gerekir.


Bugünün üniversite diplomasının işlerle çok az ilgisi olduğunu gayet iyi biliyoruz çünkü endüstri gereksinimleri tamamen beceriler, mükemmellik tutkusu ve projeleri her şeye rağmen yürütmek için azim gibi diğer faktörlerle ilgilidir. Bu aşamada, kariyer adaylarının gerçek değerlerinin kilidini açmak için özel eğitim gelir.


Rekabetçi dürtüler hakkında

Şimdi virüs korkularından dolayı bir durgunluk var. Üniversiteler TR genelinde adayları cezbetse de, etki olağanüstüdür ve kesinlikle evrensel değildir. Çünkü insanlar üniversitede karma eğitimin var olduğu ve insanların ilişki kurma, kaynaşma ve her türden eğlenme özgürlüğüne sahip olduğu bir kurs yapmaya alışmıştı. Sanal bir atmosferde sevgi, rekabet ve yeniliğin birleştiği çalışmaların yüksek memnuniyet verdiği samimi bir ortam beklenemez ama özel laptop bilgisayar çantalarını neşe ile taşırlar ve tüm derslere katılırlar.


Gerçeklik kontrolü yoluyla, enerjimizi akran baskısı nedeniyle çalışmalara veriyoruz. Örneğin, biri arkadaşının ilk yarıyılda iyi olduğunu gördüğünde, o zaman diğer kişi önümüzdeki dönem için rekabetçi dürtülerini harekete geçirecektir. Bunun nedeni, birinin başka birine kıskançlıkla bakması, onu gece yarısı yağını yakmaya teşvik etmesi ve başarılı olmasıdır. Bunun için eğitimli bir kişiden veya daha iyi deneyime sahip bir danışmandan özel dersler alabilir.


Evet, sınıfta öğrenmenin avantajları var. Kız daha iyi notlarla iyi performans gösterdiğinde, oğlan kızı etkilemek için kesinlikle "ölçülmesi" gerektiğini hissedecektir. Sanal bir kurguda bunun için bir yokluk vardır çünkü insanlar birbirlerini görmezler ve biri diğerinin başarısının farkında değildir. Üniversiteler bu tutumu göz önünde bulundurduğunda, uygun iletişim yoluyla kendi içinde rekabet yaratmak için promosyon gibi bir şey yapmalıdırlar.


Önümüzdeki yol

Buraya kadar geldikten sonra, üniversitelerin daha fazla öğrenciyi çekmesinin yolu nedir? Daha önceki senaryoda, Asya'dan gelen öğrenciler tıp ve mühendislik alanlarında uzmanlık kursları yapmak için TR'ye akın ettiler. O sırada, masrafları öğrenim ücretine dahil ettikleri bir promosyon olarak logolu labtop bilgisayar çantaları aldılar . Şimdi senaryo, COVID korkuları nedeniyle yurtdışında çalışma girişiminin az olduğu yerlerde farklı.

Evet, insanlar sosyal mesafe normlarını ihlal etmek istemedikleri için uçmaktan korkuyorlar. Bunlar üniversitelerin karşılaştığı zorluklardır.



Logolu Laptop Çantası


Umutsuz zamanlar çaresiz önlemler gerektirir. Üniversitelerin, dünyadaki tüm öğrenciler için öğrencilerin kendi ülkelerinde kalabilecekleri ancak çevrimiçi olarak kaydolabilecekleri ve sanal koçluk aracılığıyla Türkiye dereceleri alabilecekleri sanal eğitim merkezleri oluşturma fırsatları görmeleri gereken zamandır. Her iki tarafın da en düşük ücretlerle daha fazla kayıt gibi fayda sağladığı ve öğrencilerin evlerinin rahatlığında standart bir eğitim aldığı umut verici bir senaryo.


Alakalı promosyonlar yapın

Şu anda toptan labtop bilgisayar çantası satın almak için acele etmeyin . Promosyonları etkili bir şekilde yapmak gibi diğer faktörleri de düşünmemiz gerekiyor. Üniversiteler, daha fazla kayıt için ücretleri düşürmeleri gerektiği gerçeğine gelmelidir. Bir sonraki adım, öğrencilere ücretsiz hediye olarak verilmek üzere, dersler, kapsamı ve dizüstüne kaydedilen pdf belgelerinden oluşan bir kitaplık hakkında ayrıntılı bilgi vermektir. Evet, bundan önce , üst düzey yöneticilere hemen bir his veren iyi kurumsal labtop bilgisayar çantaları sipariş edin .


Buradaki işin özü, üniversitelerin daha fazla kayıt yaptırmak için neden görmesi gerektiğidir. Bunun için bir çeşit promosyon yapmanız gerekiyor. Laptop bilgisayar çantaları dışında, üniversiteler için promosyonlar için en iyi ürün hangisidir? Her neyse, derse kayıt yaptıran öğrencilere dizüstü bilgisayarlarını paket olarak vermelisiniz. Bu nedenle dizüstü bilgisayar şirketleri, dizüstü bilgisayarlarını daha fazla sayıda satma fırsatı görmeli ve dizüstü bilgisayarlara özel bir itirazda bulunmalı, tanınmış bir kurumsal hediye tedarikçisinden satın alarak iyi bir taşıma çantası vermelidir.


Burada açıklanan senaryo, tüm yaş gruplarındaki öğrencilere özel eğitim vermek için üniversitelerle ortak olabilecek özel sektör uzmanları için daha fazla fırsattır. Bu, onlar da dizüstü bilgisayar çantaları gibi promosyon amaçlı hediyeler almaları gerektiği anlamına gelir. En iyi sonucu almak için tüm paydaşlar arasında tanıtım yapın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar