Ucuz Özel İpli Sırt Çantaları

Özel büzgü ipli çantalar, kampanyanız sırasında "arkanızda" olacak çok yönlü promosyon ürünleridir. Geniş bir fiyat aralığı altında bulunan bu kadar çok farklı büzgü ipli çanta ile, hangilerinin size yatırımınızdan en iyi getiriyi sağlayacağını belirlemek zor olabilir. Çeşitli beklentileri karşılayacak en iyi özel büzgü ipli sırt çantalarının bir koleksiyonunu derledim .


İlginizi çekebilir LAPTOP ÇANTALARI İLE ETKİLİ MARKA TANITIMI NASIL YÜRÜTÜLÜR?

Öncelikle bilmeniz gerekenler:

  • Bu uygun fiyatlı ve hafif sırt çantalarında, büzme ipli kancalı bir kapatma ve geniş bir baskı alanı bulunur.
  • İpli torbalar için yaygın olarak kullanılan iki tür malzeme vardır: dokumasız ve polyester. Dokumasız çantalar uygun maliyetlidir, ancak polyester kadar dayanıklı değildir; Hangisini seçerseniz seçin, çantayı ne için kullandığınıza ve bütçenize bağlı olmalıdır.
  • Serigrafi bir logo, metin veya bir resim, bu çantaları kişiselleştirmek için en iyi seçenektir. Nakış hala bir seçenektir, ancak daha pahalıdır.
  • Çantalar farklı boyutlarda, renklerde ve cepler ve fermuarlar gibi çeşitli özelliklerle gelir.

Özel baskılı sırt çantaları, birçok farklı etkinlik ve amaç için mükemmel promosyon ürünleridir. Ticari fuarlar, yarışlar / maratonlar, spor etkinlikleri, yardım etkinlikleri, sağlık kulüpleri veya çocuk kampları için kullanılsın, bu çantalar markanızı çok uzaklara taşıyacak. Hediye çantaları olarak, etkinliğinizde dağıtmak için ürünlerle doldurulmuş veya su şişeleri, iş, spor salonu veya tezgah malzemeleri gibi temel ihtiyaçlarınızı taşımak için basit bir çanta olarak kullanılabilirler.

Özel Baskılı İpli Sırt Çantaları En Giyilebilir Pazarlamayı Sağlar


Kitlenize değerli bir şey verin, sizi sonsuza kadar hatırlayacak ve sevgiyle konuşacaklar. Birçoğu, hoş bir şekilde şaşırırlarsa, hediyenizi sosyal medya ağlarında gerçekten viral hale getirebilir.

Tek yapmanız gereken logonuzu, mesajınızı, hashtag'inizi veya sloganınızı sportif bir zarafete sahip yüksek kaliteli bir cinch paketine basmanız . Bu tür ipli sırt çantaları çok yönlü ve son derece kullanışlıdır. Genç ve çok hareketli şehirli profesyoneller, öğrenciler, çocuklar, spor salonu meraklıları ve daha pek çok şey için mükemmeller. Ayrıca markanızı mümkün olan en doğal şekilde güçlendirmenize yardımcı olurlar.

Özel Baskılı İpli Sırt Çantaları Yaştan Bağımsızdır


Birçok etkinlik organizatörü, eşantiyonlarının belirli yaşlardaki katılımcıları memnun etmeyeceğinden korkar. Gençler belirli şeyler isterken, yetişkinlerin farklı beklentileri vardır. Sağlam ama şık bir polyester ipli sırt çantası  ve ağır bir vinil sırt bu tür sorunları anında çözer.

Genç yaratıcı reklam konferansı katılımcılarına veya atölyenize gelen deneyimli tıp uzmanlarınıza bu tür büzgü ipli sırt çantaları sunmanız önemli olmayacaktır. Bu sırt çantaları inanılmaz derecede kullanışlı, dayanıklı, pratik ve giymesi eğlencelidir.

Özel Baskılı İpli Sırt Çantaları Çok Fonksiyonludur


Dediğimiz gibi ipli sırt çantaları katılımcılarınızın işine yarayacaktır. Birçoğu onları spor salonuna götürecek, bazıları işe gitmek için kullanacak ve bazıları da seyahat aksesuarları olarak kullanacak. Yine de, gözün görebileceğinden daha fazla ipli sırt çantası var. Naylon file çanta şık bir alışveriş çantası, eğlenceli bir plaj çantası, kullanışlı bir ayakkabı çantası vb. olarak hizmet verebilir.

Ön cep, marka logonuzu veya sloganınızı da basabileceğiniz kadar büyüktür. Bazı eşantiyon katılımcıları, dergilerini, kitaplarını, dekorasyonlarını veya kişisel eşyalarını sıkı ve görünürde tutmak için bu ipli sırt çantalarını evin etrafında depolama aksesuarları olarak bile kullanabilirler.
İlginizi çekebilir EN ÇOK SATAN SOĞUTUCU ÇANTALARIN ÖZELLİKLERİ

Sıkça Sorulan Sorular:

Üretim süresi nedir?

Herhangi bir promosyon ürünü için, ancak özellikle bu çantalar için iki ila üç haftalık esneklik. Bu ürünün tipik olarak en az yedi günlük bir üretim süresi vardır ve bu, siparişinizi hazırlamak ve bitmiş ürünü size göndermek için gereken süreyi içermez. Konumunuzla ilgili belirli bilgileri almak için benimle buradan iletişime geçin .


Baskı alanı ne büyüklükte?

Bu çantalar, logonuzu sergilemeniz için cömert bir baskı alanı sunar. Tam alan boyutu üründen ürüne değişir, ancak logonuzu öne çıkarmak için yeterli miktarda alana güvenebilirsiniz. Hatta birçok çantanın, baskı alanında sponsorları ve diğer bilgileri içerecek yeri bile vardır.



Logom kaç renk olabilir?

Hem estetik hem de maliyet açısından, bu çantalara tek renkli baskı uygulamak en iyisidir. Bitmiş ürün daha iyi görünecek, daha büyük bir açıklama yapacak ve daha uygun maliyetli olacaktır. Biraz daha renk istiyorsanız, logonuzu gerçekten öne çıkaracak iki tonlu büzgü ipli bir çanta düşünebilirsiniz .

Yorumlar

Popüler Yayınlar