ÇALIŞANLAR İÇİN ÖZEL PROMOSYON SIRT ÇANTASI İMALATI

Kurumsal hediye , çalışanların sizin hakkınızda takdir ettiği bir şeydir. Ancak onlara yanlış ürün seçimi göndermek zaman ve kaynak israfıdır. Çalışanlarınıza sunabileceğiniz en iyi hediyelerden biri, işte kullanabilecekleri bir şeydir. Sırt çantasının akıllıca bir seçim olmasının nedeni budur.

Aşağıda, bu çalışanlar için özel promosyon sırt çantasını personeliniz için mükemmel bir karşılama hediyesi yapan özellikler listelenmiştir.



Profesyonel ve Şık Görünüm

Bu çantanın basit, profesyonel ve şık görünümünü kesinlikle seviyoruz. Bu özel stil, günlük ofis kullanımı için mükemmel olan kömür siyahı rengine sahiptir. Modernist ve zarif, bu dizüstü bilgisayarları taşımak için idealdir. Ayrıca çantaya eklenen metal plakanın sınıf dokunuşunu da seviyoruz.





Mükemmel İşçilik

Bu özel promosyon sırt çantası, yüksek kaliteli naylondan yapılmıştır. Kullanılan kumaş, sırt çantasının yırtılmaya karşı dayanıklı olmasını garanti eder. Günlük kullanımın zorluklarını sürdürmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Sapı için kullanılan metal benzeri malzeme de yüksek kalitededir. Dahası, bu sırt çantasının tüm fermuarları iyi düzenlenmiştir ve bu da onu sorunsuz bir şekilde fermuarlar haline getirir. Kayışlar bile dolgulu. Bu nedenle, bu sırt çantası güçlüdür, ancak tüm ağır eşyalarla yüklendiğinde taşıyabilecek kadar rahattır.



Kullanımı Rahat

Çantanın çift yastıklı olması, nefes alabilir ve omuz için rahat olmasını sağlar. Ayarlanabilir dolgu kayışları, bu markalı sırt çantasını çalışmak için ağır şeyler taşıyan çalışanlar için ideal hale getirir.

Bu, yukarıda bahsettiğimiz ilk stile benziyor, tek fark, düz lacivert renkte gelmesi. Bu çantayı özelleştirmek istiyorsanız ve onları belirli bir renkte istiyorsanız, ekibimize e-posta göndermekten çekinmeyin. Mevcut stok renklerini kontrol etmekten veya özel sırt çantalarını renk kataloğumuz ile eşleştirmekten memnuniyet duyarız.

Yüksek İşlevsellik

Piyasadaki diğer sıradan çantalarla karşılaştırın, bu sırt çantasının işlevselliği inkar edilemez derecede olağanüstü. Birden çok cep ile tasarlanmış olup, işlevleri açıkça tanımlanmıştır. Sonuç olarak, kendisine bağlı bir USB bağlantı noktasına sahiptir ve kullanıcıların cihazlarını her zaman ve her yerde şarj etmelerine olanak tanır.

Bu özel markalı çanta, çalışanlarınızın eşyalarını her zaman güvende tutan hırsızlık önleme özelliğine de sahiptir. Çalışanlarınız çantayı ofiste taşımanın yanı sıra yürüyüş ve seyahat gibi açık hava aktivitelerinde kullanabilir.



Moda

Bu özel markalı sırt çantası siyah, gri, mavi ve mor gibi farklı renklerde gelir. Bu sırt çantasının rengi, şık görünümü ve ergonomik özelliği ofis çalışanlarınız için mükemmel uyum sağlar.

Özelleştirilebilir

Bu sırt çantasının özelleştirilebilirliği, onu tercihinize göre tasarlamanıza olanak tanır. Çantanın kendisi, üzerine şirket logonuzu yazdırmak için mükemmel bir tuvaldir. Logo işlenebilir, metalden yapılabilir ve kabartılabilir. Termal transfer baskı, dijital baskı veya kabartma baskı kullanılarak da basılabilir.

Özetle

Covid-19 salgınının ardından çalışanlarınıza hediyeler göndermek gerçekten önemlidir. Durum, her çalışanın zihinsel ve duygusal sağlığını büyük ölçüde zorladı ve etkiledi. Bu nedenle, onlara değer verdiğinizi göstermek, normale dönüş kaygılarını hafifletmek için önemli bir adımdır. İşverenlerinden hediye almak, onlara şirkete aidiyet ve özen hissettiriyor.

Ve hediyeler söz konusu olduğunda, alıcılarınızın her gün neyi takdir edeceğini ve kullanacağını düşünmek son derece önemlidir. Bir sırt çantası, herkesin almayı takdir edeceği yararlı bir hediye olacaktır. Güvenlik kilitlerinin ve RFID engelleyicilerin ek işlevleri, hedef kitlenizi şaşırtmak için harika fikirler olacaktır.

Nobel Çanta Size Nasıl Yardımcı Olabilir?

Bu sırt çantasını çalışanlarınıza hoş geldiniz hediyesi olarak sunmaya hevesliyseniz, bize ulaşmaktan ve ürün kodunu kullanmaktan çekinmeyin: Nobel Çanta

Bu ürünün yanı sıra, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli promosyon ürünleri ve pazarlama amaçlı hediyelik ürünlerimiz de mevcuttur. Ayrıca markalı ambalajlar tasarlama ve  promosyon eşantiyonlarını özelleştirme konusunda da uzmanız .

Ayrıca, bir sonraki kurumsal hediyelerinizi ve promosyon ürünlerinizi tasarlamanıza yardımcı olacak bir ürün tasarımcıları ekibi arıyorsanız, ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Diğer Blog Yazılarımız 

KONFERANSLAR İÇİN DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ÇANTALARI

SPOR ÇANTASI ALIRKEN ARANACAK ŞEYLER

EN ÇOK SATAN SOĞUTUCU ÇANTALARIN ÖZELLİKLERİ

Yorumlar

Popüler Yayınlar