İŞLETMENİZİN ÖZEL BEZ ÇANTALARA İHTİYAÇ DUYMASININ 4 NEDENİ

Bugün, pazarlamacıların yüzde 70'i markalaşmanın müşteri iletişiminde en önemli faktör olduğunu bildiriyor. İster büyük bir şirket ister küçük bir yerel işletme olun, markanız şirketinizi ya batırabilir ya da çıkarabilir.

Markanızı benzersiz ve akılda kalıcı bir şekilde tanıtmak isteyen bir işletme sahibi misiniz? Doğru yere geldiniz. 2021'de bez çantalar modadaki en sıcak trendlerden biri.

Bu beklenen bir seçim gibi görünmese de, özel bez çantalar markanızı daha geniş bir kitleye genişletebilir ve marka tanınırlığını artırabilir. Markanız için özel bez çantaların faydaları hakkında daha fazla bilgi için temel kılavuzumuzu okuyun.



1. Göz Alıcı Tasarım Çalışmalarını Paylaşır

Şirket logonuzu, sloganınızı ve tasarım çalışmalarınızı dünyayla paylaşmak istiyorsanız, neden onu giyilebilir bir ürüne yazdırmıyorsunuz? Tişörtler ve şapkalar yaygın seçenekler olsa da, iyi tasarlanmış özel bez çantalar kesinlikle baş döndürücüdür. 


Birçok farklı türdeki toptan alışveriş çantasıyla , daha büyük, daha cesur ve daha iyi sanat için daha fazla baskı alanı elde edeceksiniz. Markanızı tanıtmanın bu benzersiz yolu, müşterileriniz tarafından giyildiğinde muhabbetleri ateşleyecektir. 



2. Marka Sürdürülebilirliğini Teşvik Eder

Araştırmalar , tüketicilerin yüzde 70'inin destekledikleri markaların sosyal ve çevreye duyarlı olmasını istediğini gösteriyor . Bu tüketicilerin çoğu, kurumsal sosyal sorumluluklarına öncelik veren markalardan satın almak için daha fazla para ödeyecek. Yeniden kullanılabilir özel bez çantalar ile markanız kendini sürdürülebilir ve çevre dostu bir şekilde tanıtabilir.


Özel bez çantaların en büyük faydalarından biri, yıllarca kullanım sağlayabilmeleridir. Bu, el ilanlarına ve basılı reklamlara kıyasla hem markanıza hem de tüketicilerinize muazzam bir değer katar. Tüketicileriniz markette alışveriş yaparken, seyahat ederken ve çok daha fazlasını yaparken bu yeniden kullanılabilir bez çantaları kullanabilir. 


3. Çok Yönlülüğe İzin Verir

Çantalarınız için bu kadar çok farklı seçenekle, promosyon stratejinizde sınır yoktur. Bu, çok çeşitli farklı markalar için bir tote çanta ile tanıtım yapmayı mükemmel hale getirir.


Markanız için beğenebileceğiniz birçok farklı malzeme, renk ve boyut seçeneği vardır. Bir tote çantayı nasıl tasarlayacağınızı merak ediyorsanız, birkaç farklı stil seçeneği satın almayı ve denemeyi düşünün. 


4. Bütçenizi yormuyor

Bütçeniz düşük olsa bile bu, markanızı yaratıcı ve etkili bir şekilde tanıtmanıza engel olmamalıdır. Bez çanta promosyon stratejilerinin en iyi özelliklerinden biri düşük maliyetidir. 

Örneğin,  bu toptan pamuklu çantalar, torba başına yalnızca 5 tl. Ve birçok toptan satış markasında olduğu gibi, ne kadar çok çanta satın alırsanız, fiyat o kadar ucuz olur. Markanız bunları müşterilere ücretsiz olarak vermeyi veya satmayı seçebilir.


Bu kutuları üzerlerinde özel tasarımınızla satarak, önemli bir yatırım getirisi elde edeceğinizden de emin olabilirsiniz.



Markanızın Özel Bez Çantalar ile Öne Çıkmasına Yardımcı Olun

Artık markanızın neden özel bez çantalar ile tanıtım yapması gerektiğinin en önemli nedenlerini bildiğinize göre, ne bekliyorsunuz? Buradan Nobel Çanta'dan siparişinizi vermek için bugün bizimle iletişime geçin .

Diğer Blog Yazılarımız 

KONFERANSLAR İÇİN DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ÇANTALARI

SPOR ÇANTASI ALIRKEN ARANACAK ŞEYLER

EN ÇOK SATAN SOĞUTUCU ÇANTALARIN ÖZELLİKLERİ

Yorumlar

Popüler Yayınlar