Sırt Çantası Kullanımı İçin Güvenlik Önerileri

Sırt çantalarının ortaya çıkışı, işlerin insanlar tarafından taşınma biçiminde devrim yarattı. Küçük okula giden çocuklardan kurumsal çalışanlara, gezginlere, günlük alışveriş yapanlara ve diğerlerine kadar neredeyse herkesin omuzlarında kolayca sırt çantası taşıdığını görüyoruz. Piyasada ve insanlar arasında basit ve özelleştirilmiş özel promosyon sırt çantaları bulunmaktadır. Online pazardan veya gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazadan bir tane satın alabilir ve tanıdığınız herhangi bir kişiden veya çalıştığınız kuruluştan hediye veya hediye olarak alabilirsiniz.



Ürünün yaygın kullanımı ve popülaritesi göz önüne alındığında, herhangi bir yaralanma veya rahatsızlıktan uzak durmak için ürünü güvenle kullanmaya özen göstermeliyiz. Sırt çantaları kendi artıları ve eksileri ile birlikte gelir, ancak çoğu yalnızca fayda sağlar, bunları ancak doğru yolun veya ilgili güvenlik önlemlerinin farkında olduktan sonra elde edebilirsiniz. Bu yüzden, herhangi bir kişiselleştirilmiş promosyon sırt çantasını veya genel bir sırt çantasını kullanırken izlemeniz gereken birkaç ipucu .

İdeal Sırt Çantası Nasıl Olmalı, Nasıl Kullanılmalı?


• Çocuğun vücuduna orantılı büyüklükte olmalı.

• Çantanın askıları yumuşak malzemeden yapılmış olmalı, askının omuz hizasına gelen bölümlerinde koruyucu pedler olmalı, askılar en az 2 parmak kalınlığında olmalı.

• Eğer okulda merdiven yoksa tekerlekli, çekilebilen bir sırt çantası kullanılmalı.

• Çantanın sırt kısmı yumuşak nefes alabilir bir malzeme ile kaplı olmalı.

• Çantanın her iki askısı takılıp askılar çocuğun rahat edeceği pozisyonda ayarlandığında çanta ile çocuğun beli arasında 2 parmak ya da 3 cm. boşluk olmalı.

• Mümkünse her iki askıyı birleştiren bir bel kemeri olan çantalar tercih edilmeli.

• Çanta yerleştirilirken ağır kitap ya da defterler çantanın sırtına yakın bölüme konmalı.

• Öğrenci çantayı yerden alırken dizlerinin üzerinde eğilmeli, çantayı her iki eliyle kaldırmalı.

• Dolu bir sırt çantasının ağırlığı öğrencinin ağırlığının %10’unu geçmemeli.

• Gereksiz ağırlığın engellenmesi için çanta ders programına göre günlük hazırlanmalı.

• Askılar zaman içinde ayar mekanizmasından gevşeyeceğinden ebeveyn haftada bir askıları kontrol etmeli gerekiyorsa yeniden ayarlamalı.

Büyüme çağında gelişen omurga sorunları yetişkinlik döneminde ciddi sağlık problemlerine yol açmaktadır. Yanlış sırt çantası kullanımı bel, boyun, sırt ve omuz ağrılarına yol açarken aynı zamanda omurga eğriliği ya da kamburlaşmaya neden olabilir.


PROMOSYON ÇANTALARIN GÜCÜ hakkında daha fazla bilgi

Sırt çantasında güvenlik özellikleri

Okul çocukları için hafif bir sırt çantası seçin : Okula giden çocukların sırt çantasını kullanırken güvende ve rahat kalması gerekir. Bu nedenle, onlara sadece hafif bir sırt çantası verilmesi önerilir. Çocuğun ağırlığının% 15'i kadar olmalıdır. Örneğin bir çocuk 59 pound ağırlığındaysa, çantası asla 9 pound'un üzerinde olmamalıdır.

Dizüstü bilgisayar sırt çantasında yastıklı kayışlar olmalıdır : Dizüstü bilgisayarların ağırlığı oldukça belirgindir. Bu nedenle, omuzlarınıza tam oturacağı için yastıklı kayışları olan bir çanta seçtiğinizden emin olun. Ped içermeyen bir kayış, çantanın çantanın üzerine çıkmasını sağlar ve omuzlara çok fazla baskı uygular. Çalışanlarınıza veya personelinize sunmak için promosyon dizüstü bilgisayar çantası satın alıyorsanız, yastıklı kayışları olduğundan emin olun. Ayrıca dizüstü bilgisayar taşımak, çantanın arkası da dolgulu ise ek bir avantajdır. Sonuçta, kullandıktan sonra iyi niyet ve isim kazandıran kaliteli bir ürünle yapılan tanıtım, kesinlikle insanlar arasında itibarınızı oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


Seyahat için bel kayışına sahip sırt çantalarını tercih edin : Çoğu sırt çantası, seyahat sırasında büyük miktarda ürünün taşınmasını kolaylaştırmak için tasarlandığından boyut olarak büyüktür. Bir seyahate ya da trekking'e çıksanız da, taşıma partneriniz olarak sırt çantanızı taşımayı seviyorsanız, bel askılı bir sırt çantası seçerek kendiniz için çok rahat hale getirebilirsiniz. Bu, omuz askılarına ekstra destek vererek çantayı belinizin etrafına sıkıştırmanıza izin verecektir. Çantayı taşımanın ağırlığını hissetmeyeceksiniz ve çantanın ağırlığı omuzlara, sırtınıza ve belinize eşit olarak dağıtılacaktır.


Online mağazalarda bu tür sırt çantalarını arayabilirsiniz. Ayrıca sırt çantası tedarikçileri, ürünü ihtiyacınıza göre özelleştirebilir ve sırt çantasını bir bel kayışı ile alıştırabilir.


Birden fazla bölmeli çanta seçin: Birden çok bölmeli bir çanta tercih edin. Çanta, okul çocukları veya kurumsal çalışanlar tarafından kullanılmak üzere olursa olsun, ağırlığın eşit dağılımına izin vermek için birden fazla bölmeye sahip olmalıdır. Diğer tüm malzemeleri ön veya arka bölmelere koyarken, çantada veya orta bölmede ağır nesneleri aşağıda tutabilirsiniz. Yan kese, şişeleri veya diğer malzemeleri saklamak için kullanılabilir.


Çantayı asla tek kayışla taşımayın : Çoğu insan, özellikle gençler, çantayı ya aceleyle ya da sadece şık bir şekilde tek omuz askısıyla taşırlar. Bu hiç de iyi değil. Çanta ağırsa, bir tarafa yaslanmanıza neden olur ve yavaş yavaş omuz ağrısına da yol açabilir. Çantayı taşırken de dengenizi kaybedebilirsiniz. Kısa mesafe için bir çanta taşıyor olsanız bile, herhangi bir sağlık riskinden kaçınmak için doğru şekilde koyduğunuzdan emin olun. Bu tür birçok promosyon sırt çantası,  genellikle bunları kullanma kurallarıyla birlikte gelir. Bu kuralları göz ardı etmemeliyiz, onlara kulak veriyoruz. Küçük çocuklar çantaları kullanıyorsa, onları güvenli bir şekilde yerleştirmenin yollarını açıklayın. Çocukların çantaları düzgün takmadığını fark ederseniz, önemi tekrarlayın ve düzeltin.


Çantayı aşırı yüklemeyin : Çantayı gereksiz maddelerle aşırı doldurmak, fazladan yükü telafi etmek için kamburlaşmanıza veya eğilmenize neden olabilir. Bu, duruşunuzu olumsuz etkileyecek ve uzun vadede yürüme şeklinizde sorunlara neden olabilir. Ofise, koleje veya uzun bir yolculuğa gittiğinizde, daima sadece taşınması gereken önemli eşyaları çantada tutmaya çalışın. Sadece sağlığınızı etkilemekle kalmayacak, aynı zamanda çantanın çabuk aşınmasına ve yırtılmasına da neden olacaktır. Çantayı doğru kullanın, sağlıklı kalın ve çantanın uzun ömürlü olmasını sağlayın. 


Tercih ettiğiniz boyut, stil ve aksesuarlarda özel promosyon sırt çantasını Online satın alın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar