Şehir için bir sırt çantası nasıl seçilir

Her gün her zaman elimizin altında olması gereken şeylerin bir listesine ihtiyacımız var: gadget'lar, her türlü şarj cihazı ve adaptör, cüzdan, anahtarlar, mendiller, antiseptik ve çok daha fazlası. Bir sırt çantası yalnızca kendinize güvenmenize ve düzenli olmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda size özgürlük de verir. Şehir için hangi sırt çantası seçilmeli? Mükemmel aksesuarı seçme kriterleri hakkında faydalı ipuçlarını paylaşıyoruz.



Sırt çantası takarken rahatlık ve rahatlık

Askılarla omuzlara giren hacimli spor çantaların dönemi çoktan geride kaldı. Artık eldiven gibi oturacak bir şehir sırt çantası seçebilirsiniz . Tüm Kite modellerinde, yumuşak anatomik sırtlık, omurganın kıvrımlarına mükemmel uyum sağlar ve omuz askıları, omuzları nazikçe ve ağırlıksız bir şekilde sarar. Böyle bir sırt çantasını çıkarmak istemezsiniz, onunla rahat ve rahattır.

Bu tasarım, tam anlamıyla dolu bir sırt çantasının ağırlığını hafifletir. Bu benzersiz yenilik, bir araba süspansiyonu gibi çalışır. Sırt çantası arkanızda yüzüyor gibi görünüyor ve içeriğinin toplam ağırlığı %25 daha hafif.



Şehir için bir sırt çantasının ergonomisi ve güvenilirliği

Şehir için en rahat ve sağlam sırt çantası nasıl seçilir? Aşağıdaki noktalar yakın ilgiyi hak ediyor:


  • Kalite. Güvenilir malzemeler ve bağlantı parçaları, aksesuarın uzun hizmet ömrünün anahtarıdır. Dayanıklı kumaş, düzgün çalışan fermuarlar, güçlü dikişler: Burada önemsiz şeyler yoktur ve her parametre önemlidir. Uçurtma, her şeyde kusursuz Alman kalitesi anlamına gelir.
  • Mekan organizasyonu. Bölmelerin, ceplerin ve ek "çöreklerin" optimal kombinasyonu, rahatlığı ve örnek düzeni garanti eder. Tüm havalı özellikler kentsel Kite modellerinde toplanmıştır: geniş bölmeler, alet ve aksesuarlar için pratik cepler, USB ve kulaklık çıkışları, gizli cepler, ergonomik tutamaklar, küçük şeyler için düzenleyiciler, bavula takmak için kayışlar, anahtarlıklar, vb.

Sırt çantası için mükemmel boyut ve format

En uygun parametrelere sahip bir şehir sırt çantasının nasıl seçileceğini bulmak için bir soruyu cevaplamanız gerekir: İçinde ne giymeyi planlıyorsunuz? Bu minimum şeyse (örneğin, bir cüzdan, anahtarlar, beslenme çantası) - 10 litrelik en küçük Kite K21-2567S modeli sizin için idealdir . Hayattaki mottonuz "Her şeyi yanımda taşıyorum" ise ya da seyahatlerde veya alışverişlerde sırt çantası almayı planlıyorsanız - en genişlerine bir göz atın: 21 litrelik Uçurtma K21-2569L ve K21-876L .

Çok yönlü bir sırt çantası mı arıyorsunuz? Genişliği ile sizi memnun edecek ve fazla yer kaplamayacak ortalama yer değiştirme modellerine dikkat edin.

Yüksekliğe göre sırt çantası seçmek çok kolay! Denerken şu noktalara dikkat edin: Sırt çantasının üst kenarı omuz hizasında, alt kısmı ise belin yaklaşık 4 cm altında olmalıdır. Boş bir sırt çantası 1 kg'dan, dolu bir sırt çantası vücut ağırlığının %10'undan fazla olmamalıdır.



Sırt çantasının amacı ve stili

Sırt çantası bir zamanlar okul çocukları ve turistler için geleneksel bir aksesuardı. Bugün şehir yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldi: konfor ve işlevsellik açısından eşi benzeri yok. Ve en önemlisi, modern bir kentsel sırt çantası herhangi bir görünümle eşleştirilebilir! Şık bir sırt çantası nasıl seçilir: 2021 koleksiyonuna bir göz atın.


  • İş ve okul için kentsel iş tarzı bir evrak çantası . Sırt çantası ve klasik görünüm uyumlu! en iyi modelleri serisi hem üniversite hem de ofis için uygundur. İş gezileri ve iş toplantıları için idealdir. bu sırt çantaları, pantolon takımlar ve akıllı gündelik kıyafetlerle mükemmel bir şekilde kombinlenir.
  • Kot pantolon veya elbise ile kullanılabilecek bayan modelleri . Zarif bir görünümle hangi sırt çantası giyilir? Şık ve feminen AV903, dört modaya uygun tasarımla gelir.
  • Bir öğrenci için sırt çantası nasıl seçilir ? Her şeyden önce, zevklerinize, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize rehberlik edin. Mükemmel çalışma aksesuarı kitaplar, aletler ve bir atıştırmalık kutusu tutacaktır. Kullanışlı cepler her zaman bir artıdır!

Eko sırt çantası - çevreyi önemseyen

Ve şık bir sırt çantası satın alıp Gezegenle ilgilenecek misin? Doğanın kirlenmesi sorunu kimseyi kayıtsız bırakamaz. Her yıl, plastik atık miktarı karada ve dünya okyanuslarında giderek daha fazla alanı dolduruyor ve tüm canlıların yerini alıyor.

Uçurtma bizim için bu yaygın talihsizliğin dışında durmuyor: 2021 koleksiyonunda plastik şişelerden yapılmış sırt çantaları ortaya çıktı. Stil, kalite ve dayanıklılık açısından geleneksel modellerden daha düşük değildirler. Tek farkları, her örneğin gezegeni 35 plastik şişe için temizlemesidir (bu, 1 sırt çantasının üretimine ne kadar gider).

Artık yürüyüş için bir sırt çantasını nasıl seçeceğinizi biliyorsunuz. Mükemmel aksesuarınızı en kısa sürede bulmanızı dileriz! Nobel Çanta size uygun sırt çantanızı seçebilmeniz için çok fazla seçenek sunar

Yorumlar

Popüler Yayınlar