Promosyon Çantalar İşletmeniz İçin Neden Harika?

Her türden promosyon ürünü, işletmenizin etrafında bir ilgi oluşturmak için mükemmeldir. Ancak, müşterileriniz ve müşterileriniz arasında hangisinin en çok yankı uyandıracağından emin olamadığınız için veya hangisinin en uygun maliyetli olacağını bulamadığınız için hangi ürünleri kullanacağınıza karar vermek zor olabilir.

Birçok yönden promosyon ürünleri dünyasının kralları olan promosyon çantalara girin. Çok yönlü, uygun fiyatlı ve herkes tarafından sevilen işletmeniz, yüksek kaliteli promosyon çantalar sunuyorsa kesinlikle başarılı olacaktır.

Fason Çanta İmalatçıları Hakkında Bilmek İstedikleriniz


 

5 En İyi Promosyon Çanta Çeşitleri

Promosyon çantaların en büyük avantajlarından biri, markanızı sergilemek için kolayca özelleştirilebilen çok sayıda farklı stilin olmasıdır. Bu nedenle, müşterileriniz ister sık ​​alışveriş yapanlar isterse düzenli spor salonuna gidenler olsun, onların ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan bir promosyon çantası mutlaka vardır.


Bez Çantalar

Renkli pamuklu bez çantalar düşük maliyetlidir ve özelleştirilmesi kolaydır, çantanın her iki tarafı size markanızın logosunu sergilemek için mükemmel bir yer sağlar.


Alışveriş çantaları

Çeşitli renklerde büyük bir markalı alışverişçiyle daha da ucuza ve daha pratik hale gelebilirsiniz .


Patiska Çanta

Çantasında biraz daha fazla yer isteyen çevreye duyarlı tüketici için ideal olan köşebentli patiska çantalar geniş bir ilgi görüyor .


Soğutucu Çanta

Markanızın logosunu öne ve ortaya koyan sağlam bir naylon soğutucu çanta ile müşterilerinizi bir sonraki piknik veya kamp gezileri için iyi bir şekilde hazırlayın .


Spor Çantalar

İşletmeniz ister sık ​​seyahat edenlere isterse dünyanın spor salonu tavşanlarına hizmet ediyor olsun, işletmenizin markasını taşıyan spor çantalar sunmayı düşünün.


İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçıları Nasıl Çalışır?

İşletmenizin Neden Promosyon Çantalara İhtiyacı Var?  


Herkese uygun promosyon çantaları vardır, ancak işletmeniz için harika olmalarının tek nedeni bu değildir. Ayrıca, müşteriniz üzerinde olumlu ve kalıcı bir izlenim bırakmanın mükemmel bir yoludur ve markanızın tüm doğru nedenlerle akıllarında ön planda kalmasını sağlamaya yardımcı olur. İşte neden.


Onlar popüler

Promosyon çantaların son yıllarda artan bir popülariteye sahip olduğunu ve bunun iyi bir nedeni olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. İnsanlar günlük hayatta ne kadar kullanışlı olduklarını fark ettikçe, her türden işletme bu çok sevilen ürünlere yatırımlarını artırıyor.

Özellikle bez çantalar şu sıralar dünyayı kasıp kavuruyor. İnsanlar onları hem süper kullanışlı hem de modaya uygun oldukları için seviyor. Böylece işe, alışveriş gezilerine, hafta sonları tatile ve daha fazlasına götürülüyorlar. Küresel bez çanta pazarının yıldan yıla büyümesinin, son yıllarda görülen etkileyici büyümeye benzer şekilde 2021'de %4.87 olarak tahmin edilmesi şaşırtıcı değil .

Bir bez çantaya markanızın logosunu ve adını koyarak, insanlara iyi görünecek ve hayatlarını kolaylaştıracak bir şey sunabilir, aynı zamanda işinizin düzenli bir hatırlatıcısı olarak hizmet edebilirsiniz. Aynı şey müşterilerinizin günlük olarak kullanacağı diğer tüm promosyon çanta türleri için de söylenebilir.


Yararlıdırlar 

Yenilikçi promosyon ürünleri sunmak cazip gelebilir. Ancak, müşterilerinizi iyi bir şekilde güldürebilirken, bu ürünlerin düzenli olarak kullanılması veya çok uzun süre saklanması çok daha az olasıdır. Ürünlerinizin çöplüklere gitmesini önlemek için tüketicilerinize istedikleri bir şeyi verin. İnsanların %89'unun , gerçekten faydalı oldukları takdirde promosyon ürünlerini elinde tutma olasılığı daha yüksektir.


Bu nedenle, hizmet verdiğiniz insanlara en uygun ürünlerin hangileri olduğunu kendinize sorun. Her gün kolayca entegre edilebilecek bir çeşit çanta olacağından emin olabilirsiniz.


Çevre Dostudurlar

Promosyon çantaların günümüzde bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri, daha çevre dostu olmalarıdır. 2021'de dünya, okyanuslarımızı kirlettiği ve vahşi yaşamımıza zarar verdiği tahmin edilen beş trilyondan fazla plastik parçasıyla plastik kirliliğinin ne kadar büyük bir sorun olduğunun giderek daha fazla farkına varıyor .

Plastik poşetlerin %1'den daha azının yeniden kullanıldığı bir ülkede insanlar daha sorumlu olmanın yollarını arıyor. Yeniden kullanılabilir çantalar tam olarak bunu yapmanın en iyi yoludur. Promosyon alışverişçileri, spor çantaları ve çantaları dağıtarak, insanlara çevre üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmanın hızlı ve kolay bir yolunu sunarsınız.

Ayrıca, logonuzu belirli bir çevre bilinci düzeyine işaret eden bir şeye koyarak, markanızın çevresel sorumluluk taahhüdünü ifade edebilirsiniz. Markanızın etik olduğunu en başından kanıtlayabilirseniz , Avustralyalıların %87'sinin sizinle alışveriş yapma olasılığı daha yüksektir.


Göz Alıcıdırlar

Promosyon çantalar pratik ve sürdürülebilir olmanın ötesinde göz alıcı da olabilir. Parlak ve cesur bir temel renk seçerek, çantalarınız tüketiciler onları dışarı çıkardığında dikkatleri üzerine çekebilir. Veya taban için daha sessiz bir renk seçebilir ve logonuzun renklerinin öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Ne yaparsanız yapın, çantalarınızı olabildiğince çekici hale getirmek için moda ve işlev arasında iyi bir denge kurduğunuzdan emin olun.

İster bir festivale ister yerel bir süpermarkete götürülsünler, markalı çantalarınızın yoldan geçenlerin dikkatini çekmesi gerekir. İşletmeniz hakkındaki haberleri yaymanıza yardımcı olmak için harika bir yoldur. Markalı çantalarınız yalnızca süresiz olarak kullanılmayacak, yani onları kaç kişinin görebileceği konusunda bir sınır yok, aynı zamanda kullanıldığında insanlar markanızın tüketicileri tarafından sevildiğini görebilirler.



Müşterileriniz Onları Tutacak

Alışveriş çantaları

Daha önce de belirtildiği gibi, promosyon ürünleriniz ne kadar kullanışlı olursa, müşterilerinizin onları tutma olasılığı o kadar yüksek olur. Burada sadece birkaç haftadan, hatta aylardan bahsetmiyoruz. Aslında araştırmalar, insanların en sevdikleri promosyon ürünlerini bir yıl veya daha uzun süre saklama eğiliminde olduklarını göstermiştir .

Bunun yadsınamaz faydaları vardır. Bir kere, onlara promosyon ürünleri sunarsanız tüketicilerin %88'inin markanızı hatırlama olasılığı daha yüksektir. Çantalarınızı ne kadar uzun süre tutarlarsa, tüketicilerin sağladığınız ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyduklarında ilk düşündükleri şey işiniz o kadar uzun olacaktır.

Bir müşterinin portmantosuna asılan promosyon çantalarınız ile markanız, o kişinin günlük hayatının dayanak noktası olma potansiyeline sahiptir. Sunduğunuz promosyon ürünleri sağlam ve çekici olduğu sürece, ne sıklıkta çıkarılacağını ve dünyayla paylaşılacağını söylemek mümkün değildir.


Promosyon Çantaların Müthiş Gücü

Logonuzla süslenmiş promosyon çantalar ile işletmenizin tüketicilerinizin zihninde öne çıkmasını sağlayın. Alıcılara çevresel ve pratik faydalar da dahil olmak üzere bir dizi fayda sağlarlar ve bu da doğrudan markanız için faydalara dönüşür. Bu nedenle, herhangi bir başarılı pazarlama stratejisinde bir zorunluluktur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar