Ham Bez Çanta Nedir?

Ham Bez, kendir kumaşı oluşturan malzemedir. Ancak son yıllarda bu güçlü ve sağlam malzeme, Ham Bez alışveriş çantalarımız gibi dayanıklı ve çekici ürünler yaratmak için kullanıldı ve sonuç olarak popülaritesi fırladı. Ham Bezçantalar genellikle yapılarını güçlendirmek ve serbest durmalarını sağlamak için sıkıca dokunur ve sıkıca dikilir ve çoğu düzenli olarak güçlü bir dikdörtgen tabana sahiptir. Nobel Çanta , markalı tanıtım ve perakende çanta İngiltere'nin bir numaralı tedarikçisi, düzenli müşterileri için Ham bez ürünlerini oluşturur ve üzerinde yaklaşık yirmi yıl çok yapmış - arasında değişen Ham bez alışveriş torbaları için Ham Bez kadın çantaları , ve bu sadece küçük bir bölümüdür ne biz yapmak! Burada Ham bez ve özellikleri hakkında biraz daha bilgi veriyorlar.



lifler

Ham Bez, pamuktan sonra en çok kullanılan bitkisel liflerden biridir. Onları bu kadar popüler yapan bu malzemelerin çok yönlülüğüdür, bu yüzden Nobel Çanta çantalar harika çanta seçimleridir , ancak Ham bez, ikisinin daha kaba ve daha güçlüsüdür ve bu nedenle daha büyük yapısal bütünlük sunarken harika ve tamamen uyumlu bir görünüm sunar. esnaf tarzına ve dünyevi estetiğe güncel ilgi. Kumaş ağırlıklı olarak Türkiye'de üretiliyor ve Nobel Çanta, sürecin her adımında katı etik ticaret standartlarının karşılanmasını sağlıyor.



Darbe

Ham bez, Nobel Çanta'nın tedarikçileri tarafından etik ve sürdürülebilir bir şekilde yetiştirilir, bu nedenle taşıyıcılarınızın çevre üzerindeki olumlu etkisinden emin olabilirsiniz. Ham bez ürünleri %100 vejetaryen ve vegan dostudur - yalnızca bitki liflerinden yapılmıştır - ve dayanıklı ve yeniden kullanılabilir, yani tek kullanımlık alışveriş çantalarının yerini alabilir ve çöp atıklarını ve şirketinizin karbon ayak izini azaltmaya yardımcı olabilir. Toplu bir sipariş aylarca sürebilir ve dikkatinizi işinizin yürütülmesiyle ilgili daha acil konulara çevirebileceğiniz anlamına gelir.



Ücret

Bu özel malzeme o kadar geniş çapta ekiliyor ve üretimi o kadar kolay ki, var olan en uygun fiyatlı doğal elyaflardan biri - yani üreticiler tasarruflarını aktarabiliyor. Ham bez ürünlerini toplu olarak sipariş etmek, işletmelerin ve üreticilerin, neredeyse hiç israf yaratmayacak kalıcı, çevre dostu, dayanıklı malzemelere yatırım yapmaları anlamına gelir. Örneğin, işletmeniz marka logosunu ve bilgilerini bir ham bez çanta üzerine basmayı seçerse, bu pazarlama parçası, üzerinde görüntülendiği ortam günlük kullanım için mükemmel derecede pratik olduğu için tekrar tekrar kamu malı haline getirilebilir. ve çabuk yıpranmayacaktır. Bu Canberra Ham bez çantalar, doğru yapılan markalı Ham bez torbaların mükemmel bir örneğidir!



Burada Nobel Çanta'da tüm şekil, boyut ve renklerde etik kaynaklı Ham bez çantalar üretir, böylece şirketinizin markalaşmasının bir parçası olarak tam olarak hangi görünümü öngördüğünü belirleyebilirsiniz. İster kesin bir tasarıma sahip olun, ister çantalarınızı oluştururken herhangi bir miktarda yardıma ve yardıma ihtiyacınız olsun, ekibimiz sorun gidermeden önerilere kadar önerilerde bulunmak için hazırdır. Ham bez'in sizin için uygun bir malzeme olmadığını düşünüyorsanız, polietilen taşıma çantaları, ipli çanta ve sırt çantaları, kanvas ve pamuklu çantalar ve daha pek çok şey arasından seçim yapabilirsiniz. 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 veya e-posta üzerine bugün yararlı ekibine telefon info@nobelcanta.com fazla yardım ve tavsiye için.

Yorumlar

Popüler Yayınlar