PROMOSYON ÇANTALARLA ŞİRKETİNİZ İÇİN REKLAM YAPMANIN YEDİ YOLU

Promosyon çantalar iyi bir promosyon üründür. Yeniden kullanılabilirler, bu da çevre için harikadır ve gün boyunca işten okula ve günlük gezilere kadar çeşitli durumlar için kullanışlıdır.


Bu istatistiklere bir göz atın ve promosyon ürünlerinin şirketler arasında neden bu kadar popüler olduğunu göreceksiniz.



İnan ya da inanma…
  • Her 10 tüketiciden sekizi bir ila 10 promosyon ürününe sahiptir.
  • Bu kişilerin %53'ü haftada en az bir kez promosyon ürünü kullanıyor.
  • Her 10 kişiden 6'sı iki yıla kadar promosyon ürünleri bulunduruyor.
  • Beş kişiden yalnızca biri istenmeyen bir promosyon ürününü çöpe atar.

Rakamlar yalan söylemez...promosyon ürünleri işe yarar!

Bu kolay kısmı. Bir ürünü markalaştırmanın adınızı ortaya çıkaracağı açıktır, ancak şirketiniz için en iyi hangi ürün işe yarar? Bu da kolay…

  • Yaklaşık 6.000 gösterimle çantalar, ABD'deki diğer tüm promosyon ürünlerinden daha fazla gösterim oluşturuyor.
  • Türkiye'de tüketicilerin %31'i bir promosyon çantasına sahiptir.


Şimdi zor kısım geliyor… markalı çantanızın etkisini nasıl en üst düzeye çıkarırsınız?




PROMOSYON ÇANTAYLA ŞİRKET REKLAMI NASIL YAPILIR.


1. Bir gösteriye götürün:  bir ticaret fuarı, yani. Promosyon ürünü alan katılımcıların %72'si, onlara ürünü veren şirketin adını hatırladı. Bu büzme ipli çanta ile hediyelerini taşımayı daha kolay ve eller serbest  hale getirin .


2. Müşterileri ödüllendirin:  Promosyon ürünü alanların %75'i ürünün faydalı olduğunu düşündüklerini belirtti. Her zaman popüler olan Annie Tote  , müşterileriniz tarafından kesinlikle kullanılacak ve gittikleri her yerde markanızı sergilemelerini sağlayacak harika bir hediyedir.

3. Doldurun:  Bir sonraki konferansınızda çantanızı basılı belgelerle (broşürler, kuponlar, klasörler vb.) doldurun veya bir sosyal medya yarışması veya eşantiyon için daha fazla promosyon ürünü ile doldurun.

4. Bağış yapın:  Muhtemelen zaten yerel bir hayır kurumuna veya okul etkinliğine katılıyorsunuz. Çantaları bağışlamak, amaçlarına yardımcı olacak ve adınızı yayacak (bu bir kazan-kazan!).


5. Bir iş verin:  Yeni çalışanları işe almak mı? Onlara  dizüstü bilgisayarlarını  ve önemli şirket bildirilerini tutmaları için bir postacı çantası sağlayın. Daha da iyisi, bir adım daha ileri gidin ve isimlerini işleyerek çantaları kişiselleştirin!


6. Besle:  Kahverengi bir çanta öğle yemeği veya öğle yemeği tutarak ve öğren?  Küçük bir atıştırmalıkla birlikte daha fazla promosyon ürünü (not defterleri, yapışkan notlar, kalemler vb.) tutmak için bir öğle yemeği soğutucusu kullanın . Kartvizitinizi ve pazarlama teminatınızı da ekleyin.

7. Postalayın:  Doğrudan posta parçası olan bir çanta ekleyin. Bir promosyon ürününün doğrudan posta kampanyasına dahil edilmesi, yanıt oranını %50 oranında artırabilir.

Bunlar, işiniz için son derece başarılı bir promosyon ürününün işe yaramasını sağlamanın sadece birkaç yaratıcı yoludur.


 Özel Promosyon çantalarla ilgileniyor musunuz? 5 tl altındaki 15 çantayla ilgili sayfamıza göz atın! Daha kalıcı bir sırt promosyon sırt çantası ve laptop çantası için ürünlerimizi inceletyin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar