Promosyon Alışveriş Çantalarının Faydaları

İnsanlar işlerini hızlandırmak istediklerinde, dijitale odaklanmaya devam ederler. Google, SEO, AdWords, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter – bunların hepsi iyi, eski moda kurumsal promosyon ürünlerinden gök gürültüsünü çaldı. Peki, size promosyonlu alışveriş çantalarının  işletmeniz için faydalarını göstereceğiz  - bazıları dijital pazarlama araçlarının kullanımıyla elde edilemez.

Markanızı tanıtmanın ve hızlı bir şekilde yapmanın etkili bir yoluna ihtiyacınız olduğunda, baskılı bir alışveriş çantasından daha iyi bir şey yoktur. Yapması pratik ve ucuz olan çantalar, markalaşmanıza yardımcı olacak, kârınızı artıracak ve şirketinizin imajını iyileştirecek benzersiz bir araçtır.



Promosyon Alışveriş Çantalarının İş Avantajları

Markalaşma avantajları

Her şirket marka bilinirliği ve marka bilinirliği ister , ancak bu küresel pazarda her gün yeni rekabet ortaya çıkmaya devam ettikçe, bu hedefe ulaşmak giderek zorlaşıyor. İşte burada markalı promosyon alışveriş çantaları devreye giriyor. Akıllı yerleştirme ve iyi bir baskı tasarımı ile promosyon alışveriş çantaları marka bilinirliğini önemli ölçüde artırmaya yardımcı olabilir. Başka bir artı mı? Bunları bir vakıf, kuruluş, işletme veya hayır kurumu olsanız da kullanabilirsiniz.


Sizin için önemli olan bu markalı alışveriş çantalarının marka savunucuları yaratacağı gerçeğidir. Tasarımınız öne çıkarsa, insanlar bu çantaları tekrar tekrar kullanacak ve şirketiniz için yürüyen bir reklam olacaktır. Ve baskılı alışveriş çantalarının son fakat en az olmayan marka bilinci oluşturma avantajı, onları alan insanlar markanıza sadık olacaklardır. Araştırmalar, 10 kişiden 9'unun markanızı hatırlayacağını ve 10 kişiden 8'inin mesajınızı hatırlayacağını göstermiştir.



Pazarlama faydaları

Basılı alışveriş çantalarınızı ne kadar çok kişi  taşırsa , o kadar fazla serbest poz elde edersiniz. Bu kadar basit. Onları alan insanlar, yürüyen reklam panolarınız olacak. Onları markete, işe götürecekler ve bu süreçte onlarca, hatta yüzlerce insan onları görecek ve markanızı, logonuzu ve mesajınızı fark edecek. Bu, hayal edebileceğiniz en ucuz pazarlamadır ve herhangi bir el ilanı, broşür veya basit reklamdan daha iyidir.


Satışlarınız, etkinlikleriniz, sosyal medya kampanyalarınız ve aklınıza gelen her şeyi duyurmak için özel markalı çantalar kullanın .


Şirketinizin imajını ve çevresini iyileştirmeye yardımcı olun

Markalı alışveriş çantaları çevre dostu malzemelerden üretilmiştir. Kendilerini geri dönüştürmeyen insanlar bile, bir şirketin çevreye dikkat etmesini takdir eder, gezegeni önemseyenlerden bahsetmiyorum bile. Potansiyel müşterilerinize, müşterilerinize veya ortaklarınıza gezegenimizin refahına katkıda bulunmak istediğinizi göstermeniz için basit baskılı alışveriş çantaları yeterlidir. Bu, şirketinize güven oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


En popüler çevre dostu çantalardan bazıları Kısa Saplı Ağartılmamış Doğal Pamuklu Çantalarımız ve Doğal Pamuklu Kanvas Çantalarımızdır . Biraz daha renkli bir şey arıyorsanız , kurumsal markanızı tamamlamak için çok çeşitli renklerde mevcut olan Non-Woven Kongre Çantalarımıza bakın .



Benzersiz, çok yönlü ve özelleştirilebilir

İnsanların bunlarla ilgili sevdiği şey, yeniden kullanılabilir  katlanabilir alışveriş çantalarının  inanılmaz derecede sağlam ve çok yönlü olmasıdır. Cebinize, sırt çantanıza veya çantanıza bir tane koyabilirsiniz. Çanta yerine alışveriş çantası veya şık bir laptop çantası olarak kullanılabilir. Dayanıklılıkları, bunları verdiğiniz kişilerin uzun süre kullanmasını garanti eder.


Alışveriş çantaları, üzerine istediğinizi koyabileceğiniz boş bir tuvaldir. Bu, mesajınızı gören herkese iletecek göz alıcı bir tasarım oluşturabileceğiniz anlamına gelir. İnsanların kullanmak isteyeceği ve başkalarının fark edeceği bir şey yapabilirsiniz. Sadece yaratıcı olun ve bu pazarlama aracı hızlı, ezici bir çoğunlukla olumlu sonuçlara sahip olabilir.



Bütçe dostu

Reklam, çoğu durumda şaşırtıcı derecede pahalıdır. YouTube reklamları size bir servete mal olabilir ve SEO bir bütçe kabusuna dönüşebilir, bu alanlarda uzmanları işe almanın tek başına kaynak tükettiğinden bahsetmiyoruz bile. Pekala, alışveriş çantalarında durum böyle değil, yapmaları ucuz ve ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar ucuz oluyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar