Eko bez çanta kumaşları rehberi

Nobel Çanta'dan baskılı bez çantalarınız için bir kumaş türü seçmeye gelince, gerçekten seçim yapmakta zorlanıyorsunuz. İsmine aldanmayın - klasik pamuklu bez çantalarımıza ek olarak çeşitli farklı malzemeler ve çanta seçenekleri sunuyoruz. Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, stokladığımız eko kumaşların her birinin farklı özellikleri için aşağıdaki kılavuzumuzu okuyun. Baskılı çanta tasarımınız için mükemmel kumaşı ve baskı stilini bulmak için zaman ayırmak, markanızın en iyi şekilde gösterilmesini sağlayabileceğiniz anlamına gelir.

Pamuklu bez çantalar

Pamuğun baskılı çantalar için bu kadar popüler bir malzeme olmasının bir nedeni vardır - üzerine baskı yapmak çok kolay olduğundan baskı için mükemmeldir ve pantone sayesinde marka renklerinize tam olarak uyan boyalı pamuğu tercih edebilirsiniz. renk eşleştirme hizmeti. Pamuklu çantalarda baskı alanında sınır yoktur, bu da tam kenardan kenara baskı sunabildiğimiz için tasarım seçeneklerinizde sınır olmadığı anlamına gelir.


Pamuk nedir?

Pamuk, pamuk bitkisinin tohumlarının çevresinde yetişen yumuşak bir malzemedir. İşte pamuğun çiftlikten kumaşa olan yolculuğunu detaylandıran bir video:

Jüt çantalar

Önceliğiniz güçlü ve uzun ömürlü bez çantalara sahip olmaksa, jüt mükemmel bir kumaş seçimidir. Torbaları su geçirmez hale getirmek için içlerine sağlam tutacaklar ve laminasyon ekleyerek onları daha da dayanıklı hale getirebilirsiniz. Jüt çantalar , kalın doğal liflerle görünümlerinde çok farklıdır, bu nedenle çantalarınız için eko bir stil istiyorsanız harikadır.


Jüt nedir?

Jüt malzemesi, kaba, güçlü ipliklere dizilmiş dokunmuş sebze fieberinden yapılır. Bitki öncelikle Corchorus cinsi içindeki 40-100 farklı bitkiden yapılır. Bitkilerin büyümesi kolaydır ve gelişmeleri için çok az su veya gübre gerekir. Bu, çevre dostu çantalar ve diğer ürünler için popüler bir seçim olmasını sağlar.


Kanvas çantalar

Kanvas, üzerine yazdırması kolay ve taşıması hafif olduğu için pamuğun aynı faydalarını sunar. Bununla birlikte, doğal olarak pamuktan daha kalın ve serttir ve bu nedenle, baskılı kanvastan yapılmış çantaların sağlam ve güçlü olduğuna güvenebilirsiniz. Logonuz veya markanızla basılmış kanvas çantalar, yıllarca kullanılabilir.


Kanvas nedir?

Kanvas, güçlü bir malzeme gerektiğinde (yelkenler, çadırlar, çantalar) kullanılan sağlam bir dokuma malzemedir. Aynı zamanda sanatçılar için popüler bir malzemedir ve boyama yüzeyi olarak kullanılır. Modern tuval, pamuktan veya keten yapılır.

Dokumasız PP torbalar

NWPP (dokunmamış polipropilen), yağ üretiminin bir yan ürününden yapılan hafif ama güçlü bir malzemedir, yani plastik poşetlere kıyasla çok daha çevre dostu bir seçenektir. Aynı zamanda% 100 geri dönüştürülebilir. Dokumasız çantalar, çevre dostu su bazlı mürekkepler ile istediğiniz renk ve tasarımda basılabilir.


Dokuma PP torbalar

Dokuma veya 'PP' (polipropilen) torbalar, laminasyon işlemi sayesinde su geçirmez ve süper güçlüdür. Bu malzeme, markanızı canlı bir görünümle gösterdiği için renkli tasarımlar için en iyi seçimdir.


Hangi eko çanta kumaşının işletmenize en uygun olduğu konusunda daha fazla tavsiye için bizi arayın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar