Promosyon Çanta nedir?

Promosyon ürünleriyle dolu bir hediye çantasının olduğu bir ağ etkinliğinden veya ticaret fuarından ayrıldıysanız, bir yağma çantasına aşinalık kazanırsınız. Kaliteli bir ürün çantası, etkinlik katılımcılarını memnun etme ve etkinlik sona erdikten uzun süre sonra işletmenizi akılda tutma potansiyeline sahiptir.



Ama bir dakika geri alalım: Promosyon çantası nedir? "Promosyon" ne anlama geliyor? Kısaca bilmeniz gerekenler:

Promsyon, "Hepimiz Aldığımız Şeyler" in kısaltmasıdır.

Promosyon, şirketlerin bir reklam biçimi olarak katılımcılara dağıttıkları promosyon ürünlerini ifade eder .

Katılımcıları bir hediye çantasıyla memnun etmek için, etkinlik yöneticileri ve pazarlamacıların etkili bir tanıtım stratejisi geliştirmesi gerekir.

ilginizi çekebilir LAPTOP ÇANTALARI İLE ETKİLİ MARKA TANITIMI NASIL YÜRÜTÜLÜR?

Promosyon Çantalar Açıklaması

Bir arkadaşınızın doğum günü partisine katıldıktan sonra çocukken aldığınız hediye çantalarını hatırlayabiliyorsanız, yağma çantaları temelde yetişkinlere eşdeğerdir. Promosyon çantalar genellikle promosyon ürünleri, sponsorlardan ücretsiz örnekler ve alıcıları potansiyel olarak heyecanlandırabilecek ve üzerlerinde kalıcı bir izlenim bırakabilecek her şeyi içerir .


Gönderen özel güç bankalar için geri dönüşümlü kağıt dergilere özel markalı oyuncaklar , yağma öğeleri tüm farklı şekillerde gelebilir. Bu ürünler genellikle, parti katılımcılarının markanın görünürlüğünü en üst düzeye çıkarmak için tekrar kullanabilecekleri markalı bez çantalar şeklinde dağıtılır.



 

Promosyon Çantaların Kısa Tarihi

"Promosyon" yeni bir terim değil. Aslında yeni bir kavram bile değil. 1700'lerden beri ve her yerde cenazelerde yağma yapıyoruz !


Promosyon'un anlamı yıllar içinde istikrarlı bir şekilde gelişirken , bugün bildiğimiz ve sevdiğimiz güzellik çantası ilk olarak dot com balonu sırasında ortaya çıktı. Tüm adaylara teselli ödülü olarak gösterişli, lüks hediye çantalarını dağıtmasıyla tanınan kongreler toplantılar sayesinde büyük ilgi gördüler.


Bugün, yağma çantalar, eğlenceli koşu ve yarışlardan konferanslara , bağış toplama etkinliklerine ve aradaki her şeye kadar çeşitli etkinlikler için kullanılıyor . Marka aşinalığı yaratmaya çalışan bir girişim veya yeni bir ürün için vızıltı oluşturmak isteyen yerleşik bir şirket olun, bir promosyon çantası işletmeniz için son derece etkili bir pazarlama stratejisi olabilir.

Müşteriler Sizi Promosyon Ürünlerinizden Hatırlıyor

Promosyon ürünleri tüketiciler tarafından en etkili reklam aracı olarak en üst sıralarda yer aldı

Her 10 tüketiciden 5'i promosyon ürünleriyle günün tamamında olmasa da büyük bir bölümünde temas ettiğini söyledi.

Neredeyse 10 tüketiciden 9'u promosyon ürünlerinde gördükleri markayı hatırlıyor

10 kişiden 8'i çanta gibi bir promosyon ürünü aldıklarında bir markaya karşı daha olumlu hissetti

Tüketicilerin %83'ünün markadan promosyon ürünlerine sahip olmaları durumunda markayla iş yapma olasılığı daha yüksektir.

Promosyon Ürünleri Sunmak Müşterileri Mutlu Ediyor

Tüketicilerin %83'ü, üzerinde reklam mesajı olan çanta gibi promosyon ürünlerini almayı seviyor

Promosyon ürünleri, memnun müşterilerden %500 daha fazla tavsiye alınmasını sağlayabilir

Tüketicilerin %48'i daha fazla promosyon ürünü almak istediklerini söylüyor

Tüketicilerin %69'u, bir şekilde yararlı veya işlevsel olması durumunda promosyon ürünlerini kendileri alır.

Promosyon Çantalar Marka Bilinirliği Oluşturmada Etkili

Promosyon çantalar üretimi en ucuz promosyon ürünleri arasındadır.

Çantalar, dağıtılan en popüler promosyon ürünleridir, çünkü bir alıcı bunu herkese açık olarak her kullandığında yaklaşık 6.000 gösterim sunar.

Tüketiciler, fonksiyonel oldukları için çanta gibi promosyon ürünlerini bulundururlar.

Tüketicilerin %77'si, markayı desteklemeseler bile bir promosyon ürününü elde tutmanın birincil nedeninin, bir şekilde yararlı olması olduğunu söylüyor.


ilginizi çekebilir BASKILI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ÇANTALARI



İşletmeniz Kaliteli Bir Promosyon Çantasından Nasıl Yararlanabilir?

Öyleyse, işiniz neden şık çantalarla uğraşsın? Ofis masanıza bakın ve kendinize kaç tane promosyon ürünü gördüğünüzü sorun. Çoğu insan gibiyseniz, ortalıkta çok sayıda markalı kalem, bloknot ve diğer yararlı promosyon ürünleriniz vardır .


Promosyon öğelerinin işe yaradığının kanıtı için , insanların yüzde 85'inin kendilerine promosyon ürünü veren şirketin adını hatırlayabildiğini tespit eden Reklam Uzmanlığı Enstitüsü'nün (ASI) bu 2016 raporuna bakın . Ek olarak, ASI'nin 2014 raporu , promosyon alıcılarının üçte birinden fazlasının, onlara promosyon veren şirketle iş yapma olasılığının daha yüksek olduğunu buldu.


Televizyon veya radyo reklamlarına harcayacak bir pazarlama bütçeniz olmadığında, şık çantalar markanızın adını oraya taşımak için uygun bir yöntem sunar . Ayrıca, uygun fiyatlı, ucuz anlamına gelmek zorunda değildir! Aşağıda tartışacağımız gibi, bankayı bozmadan kolayca bayılmaya değer bir promosyon çantası oluşturabilirsiniz.


Doğru Promosyon ile Markanızı Yükseltin


Ucuz promosyon ürünleri asla gidilecek yol değildir. Bir düşünün: Promosyon ürünleriniz ne kadar uzun süre dayanırsa, marka adınız o kadar uzun süre görünür kalır. Ayrıca birçok işletmenin sıkı bütçelerle çalıştığını ve gösterişli çantalarıyla dışarı çıkacak paraya sahip olmadığını biliyoruz.


Bunu göz önünde bulundurarak, promosyon bütçenizi zemine indirgemeden katılımcıları memnun edecek favori alışveriş çantası fikirlerimizden bazıları şunlardır:


İçecek Şişeleri - Herkes arabasında saklamak veya işe taşımak için özel bir su şişesi kullanabilir . Ayrıca çok çeşitli malzemeler ve fiyat aralıklarında gelirler, böylece bütçenize uyacak özel bardaklar bulmakta sorun yaşamazsınız.

Teknoloji Aksesuatrları -  Türklerin yüzde 95'i artık bir mobil cihaza sahip. Eşya çantalarını pop prizler ve şarj cihazları gibi özel teknoloji eşantiyonlarıyla doldurmak , katılımcılar için kesinlikle bir hit olacaktır.

Ürün Örnekleri - Ürününüz veya hizmetiniz örnek formda sunulabiliyorsa, bunları alışveriş çantanıza koymayı düşünün. Katılımcılara işletmenizin sunduklarına dair küçük bir tat vermek onları sadık müşterilere dönüştürebilir.

Eşsiz Promosyon Ürünleri - Promosyonlarınızla bir sıçrama yapmak istiyorsanız, etkinlik katılımcılarını memnun etme garantisi olan benzersiz promosyon ürünlerimize göz atın .


Promosyon çantalarının marka aşinalığı yaratabileceği ve etkinlik katılımcılarını memnun edebileceği açıktır . Ayrıca, etkinlik yöneticileri ne yaptıklarını bilmiyorlarsa, büyük bir hayal kırıklığı ve para kaybı olma potansiyeline sahiptirler.


Promosyon çantanız için havalı ürünler sipariş etmeden önce, ürünlerinizin kullanışlı, alakalı ve markanızla uyumlu olması gerektiğini unutmayın. Paranızın karşılığını en iyi şekilde almanızı sağlayacak promosyon ürünlerini seçme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! Bizimle iletişime geçin ve hedef kitleniz üzerinde kalıcı bir izlenim bırakan bir şık çanta oluşturmanıza yardımcı olalım.

Yorumlar

Popüler Yayınlar