Laptop Bilgisayar Çantalarının 7 Promosyon Avantajı (aralık 2021 güncellendi)

Özel laptop bilgisayar çantaları promosyon kampanyalarınızın etkinliğini artıracak ve potansiyel müşterileri sadık alıcılara dönüştürmenin birçok yolu hakkında konuşalım. Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.



1. Özel Dizüstü Bilgisayar Çantaları Özelleştirilebilir


Şirketinizin renklerini ve logosunu taşıyan baskılı dizüstü bilgisayar çantaları hayal edin. Bu özel dizüstü bilgisayar çantalarının özelleştirilebilirliği, bunları işletmenizin görsel hatırlatıcılarına dönüştürmenize ve onları promosyon pazarlama çabalarınız için etkili reklam araçlarına dönüştürmenize olanak tanır.


2. Dizüstü Bilgisayar Çantaları Teknoloji Markalarının Marka Bilinirliğini Artırıyor

İşletmeniz, bulut hizmetleri barındırma veya bir yazılım platformu gibi teknoloji endüstrisinde B2B hizmetleri sunuyorsa, özel dizüstü bilgisayar çantaları markanızın doğru pazardaki erişimini artıracaktır.

Doğru müşteriye verilen doğru promosyon ürünü, şirketinizin adıyla aynı pazar segmentinden göz alma olasılığını artırır. Bu nedenle, bir programcı, üzerinde teknoloji şirketinizin logosunun bulunduğu özel dizüstü bilgisayar çantanızı alır ve onu bir teknoloji konvansiyonuna dönüştürürse, markanız kesinlikle orada çekiş kazanacaktır.

3. Özel Dizüstü Bilgisayar Çantaları Olumlu Marka İzlenimlerini Artırıyor


Özel bir dizüstü bilgisayar çantası , bir müşteriye çoğu promosyon ürününden daha fazla fayda sağlar ve bir müşterinin ürünü her gün kullanması ihtimali vardır. Her bir kullanım, markalı dizüstü bilgisayar kılıflarınız için müşterilere ihtiyaçlarını nasıl karşıladığınızı hatırlatmak için bir fırsattır.

Yazdırılmış dizüstü bilgisayar çantalarınız, müşterileriniz çeşitli deneyimler ve rutinlerden geçtiğinde de aynı şekilde yanınızda olacaktır. Müşteriler, özel dizüstü bilgisayar çantanız unutulmaz konferanslar, yaratıcı beyin fırtınası seansları veya antika kafelerde geçirilen çalışma saatlerinin sevimli hatıralarını oluştururken görsel kimliğinizi öne çıkardığından, zamanla deneyimlerini markanızla ilişkilendireceklerdir.


4. Markalı Dizüstü Bilgisayar Çantaları Markanızın Algılanan Değerini Artırır


Özel Laptop Çantalarının Promosyon Avantajları
Özel dizüstü bilgisayar çantaları, iyi tasarlandıklarında müşterilere çok pahalı ürünler olarak görünebilir. Müşterileriniz işletmenizden birinci sınıf promosyon ürünleri alırsa, hediyenizin algılanan değerini ürünlerinizin ve hizmetlerinizin kalibresiyle eşitleyeceklerdir.

Algıdaki bu artış işinize de yansıyacaktır. Bu nedenle, potansiyel müşterilerinize kayda değer promosyon bilgisayar çanta ürünleri vermenin karşılığını alırsınız.


5. Özel Dizüstü Bilgisayar Çantaları Yüksek Yeniden Kullanılabilirlik ve Uzun Ömürlüdür


Reklam Uzmanlığı Enstitüsü'nün 2019 yılında yaptığı bir anket, müşterilerin baskılı dizüstü bilgisayar kılıfları gibi dış giyim promosyon ürünlerini 16 aya kadar sakladığını gösterdi. Özel dizüstü bilgisayar çantası promosyon ürününe yaptığınız yatırım burada bitmiyor. Müşterilerinizin bu ürünleri çöp yığınına atmaktansa arkadaşlarına ve akrabalarına teslim etme olasılığı daha yüksektir.



6. Baskılı Dizüstü Bilgisayar Kılıfları Marka Bağlılığını Teşvik Ediyor


Müşteriyi elde tutma oranını ve marka sadakatini artırmak istiyorsanız, müşterilerinize her zaman işinizi sürekli olarak koruyan ödüller olarak özel dizüstü bilgisayar çantaları verebilirsiniz. İnsanlar ayrıcalık duygusunu severler ve bir promosyon hediyesi kesinlikle kendilerini özel hissetmelerini sağlar.

Onlara zaman zaman promosyon çanta ürünleri vermek, potansiyel müşterilerinizle olan bağlantınızı genişletir ve güçlü bir ilişkiye doğru ince bir bağ geliştirir.


7. Özel Dizüstü Bilgisayar Çantaları, En Uygun Maliyetli Pazarlama Araçları Arasındadır


Reklam Uzmanlığı Enstitüsü'ne göre, dizüstü bilgisayar çantaları gibi dış giyim promosyon ürünleri 6.100 gösterim oluşturuyor. Bu oldukça büyük bir rakam ve bu araştırma, promosyon amaçlı ürünlerin markalarınızı dışarı çıkarmakta ne kadar harika olduğunu gösteriyor.

Bunu hesaba katarsanız ve Türkiye'deki reklam maliyetleriyle karşılaştırırsanız, promosyon ürünleriyle paranızın karşılığını daha fazla alırsınız. Facebook'ta reklam vermenin ve bin göz almanın maliyeti kabaca 300 TL olurken,  Dizüstü Bilgisayar  Çantamıza 60 TL 

 
Baskılı dizüstü bilgisayar çantaalrı, algılanan değerleri, kullanışlılıkları ve taşınabilirlikleri nedeniyle olağanüstü promosyon öğeleri olarak hizmet eder. Özel dizüstü bilgisayar çantaları, markanızı doğru yerlere taşıyacak ve pazarın hedeflediğiniz dilimden doğru insanları işletmeniz hakkında konuşacak.

Nobel Çanta, işi bitirebilecek bu tür promosyon ürünleri, kurumsal hediyeler ve eşantiyonlardan oluşan geniş bir koleksiyona sahiptir. Şirketimiz ve sunduğumuz ürünler hakkında daha fazla bilgi için www.nobelcanta.com adresine göz atın .

İşletmeniz için promosyon ürünleriniz olarak özel dizüstü bilgisayar çantaları kullanacak mısınız? Gelecekteki pazarlama kampanyalarınız için aklınızda başka hangi promosyon öğeleri var?

İyi Bir Laptop Çantası İmalatı Nasıl Olmalıdır?


Birçok insanın kullanım yönünden tercih ettiği laptop cihazların en güzel özelliği, istenildiğinde her ortama rahatça taşınabilmeleridir. Ona uygun yapıda bir çantanın kullanımı neticesinde bu taşıma işlemini her zaman konforlu bir şekilde yerine getirebilmek mümkün olur.
İnsanların beklentilerini karşılayacak nitelikte laptop çantası imalatı için birçok farklı unsurun göz önüne alınması gerekir. Çantalara ağırlık yönünden ihtiyacı olan sağlamlığın kazandırılması bunlardan biridir.
Yine kullanılacak laptop cihazlarını tam olarak kavrayacak ve onu stabil tutmaya olanak verecek şekilde de bu imalat işlemlerinin gerçekleştirilmesi önemlidir. Bunların yanı sıra ilgili çantada yer verilecek kumaş malzemesinin kalitesi de her açıdan sağlığa uygun ve aynı zamanda uzun süreli kullanıma elverişli bir yapıda olmalıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar